Inschrijven

Inschrijven

Leave your contacts and we will get back to you asap. We are here to help you.
[contact-form-7 id="925" title="Book Now"]

Het Team

Als onafhankelijke kraamzorgprofessional, heb ik met de onvoorspelbaarheid van het vak kraamzorg te maken. Want laten wij eerlijk zijn, baby's komen wanneer ze willen - en dat is zelden volgens mijn strak werk schema. Dus, stel je voor: ik, de onbevreesde kraamzorg ninja, die ineens geveld wordt door een onverwachte ziekte of een  trapval want helaas ben ik vrij lomp, en breek ik mijn been. 

Daarom is het voor mij van vitaal belang om een soort van "Plan B" te hebben. Een soort 'Kraamzorg Avengers' - een backup team dat paraat staat, klaar om in te springen en de wereld van de kraamzorg te redden, als ik tijdelijk uitgeschakeld ben.

Dus, ja, ik heb een team van super-zorgverleners die bereid zijn om in actie te komen als het noodlot toeslaat. Ze zijn getraind in het troosten van pasgeborenen, hebben een black belt in luierverschonen en kunnen zelfs mijn onhandige valpartijen overnemen (hoewel ik hoop dat dat laatste nooit nodig zal zijn).

Dus, beste aanstaande ouders, vrees niet! Zelfs als ik even uit de running ben, staat er een fantastisch backup team klaar om de fakkel van de kraamzorg over te nemen. Want laten we eerlijk zijn, het leven is onvoorspelbaar, maar jullie verdienen nog steeds de beste zorg, zelfs als ik tijdelijk meer op een stuntman lijk dan op een kraamverzorgster.

Program Image
Program Image
Header Image

Kraamzorg Haarlem

Deze geweldige superheldin heeft niet alleen zes mini-sidekicks opgevoed (oftewel vier haar eigen kinderen en twee bonus kinderen), maar ze heeft ook nog eens 12 jaar ervaring als kraamverzorgster. Ze heeft luierverschonen geperfectioneerd tot een kunstvorm en kan een krijsende baby in een oogwenk veranderen in een zenmeester. En maak je geen zorgen, haar superkrachten omvatten ook het vermogen om mijn onhandige stunts te overtreffen, mocht ik ooit in een valpartij belanden.

 

Header Image
Header Image

Kraamzorg Professionals

Samen met de kraamzorg professionals vormen wij een maatschap. Ik declareer de zorg met hun software en zij verlenen mij ook back-up zo nodig.

Header Image