Inschrijven

Inschrijven

Leave your contacts and we will get back to you asap. We are here to help you.
[contact-form-7 id="925" title="Book Now"]

De kraamperiode is een periode dat je altijd bij zult blijven, het is een intieme en bijzondere tijd waarin er van alles op je af komt. Goede kraamzorg is hierbij essentieel. Je wilt geen omkijken hebben omdat je je volledige aandacht wilt geven aan je baby,  je engeltje. Als mijn kraamgezin gelukkig en tevreden is, ben ik dat ook !
 
Een goede start is de eerste stap en onwijs belangrijk. Wanneer je net bent bevallen gaat er een wereld voor je open en ben je in de wolken. Er komt emotioneel veel op je af. Daarom zorg ik voor structuur en duidelijkheid.
Dagelijks zal de gezondheid van jou en je baby worden bijgehouden in het kraamdossier.  Ook krijg je de benodigde adviezen met nuttige tips over onder andere de borst of kunstvoeding. Ik observeer jou en je baby de hele week, elke dag met liefde.
 
Om als kraamverzorgende te mogen werken ben ik aangesloten bij het Kenniscentrum-kraamzorg. Deze overkoepelende organisatie zorgt ervoor dat alle kraamverzorgenden continue de juiste bijscholingen zoals borstvoeding, reanimatie, EHBO volgen om te blijven voldoen in ons werkveld.
 
De kraamzorg wordt volgens alle wettelijke bepalingen voldaan, er is toezicht op, en wordt daarom door alle zorgverzekeringen vergoed.

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.